Wie hebben baat bij een Pedicure behandeling?

Ouderen (m/v), u weet meestal wel wanneer uw voet een pedicurebehandeling nodig heeft en zal mij zeker weten te vinden.

Reuma of Diabetes patiënten (m/v), u wordt als het goed is via de huisarts of podotherapeut naar mij doorverwezen omdat ik een speciale DV/RV aantekening heb voor het behandelen van uw voeten en geregistreerd ben in het KRP. Over vergoedingen leest u hier meer.

Vrouwen, u weet meestal wel wanneer uw voet een pedicurebehandeling nodig heeft en zal mij weten te vinden, maar…

…uw man wellicht niet. Daarom, als u vindt dat het maar eens uit moet zijn met het gepluk van uw man aan zijn voeten, stuur uw man dan naar de pedicure!

Mannen, het is niet eng of raar, maar normaal dat ook uw voeten behandeld worden. Als u niet tegen kietelen kan dan zal ik het niet verder vertellen.

Ouders van jonge kinderen met oppas-oma en/of oppas-opa, bedenk dat uw ouders heel wat aflopen met uw energieke kinderen. Trakteer ze eens op een behandeling bij de pedicure!
U kunt bij mij een gepersonaliseerde cadeaukaart voor een pedicure behandeling kopen.

Sporters (m/v), misschien heeft u er zelf nog nooit aan gedacht, maar intensief sporten zorgt vaak voor moeilijke voeten die na een servicebeurt bij mij weer soepeler gaan lopen.

Kinderen met specifieke klachten worden (vaak na doktersadvies) door mij behandeld. Ze zullen zich bij mij op hun gemak voelen.

Op mijn site geen foto's van probleemvoeten om u te overtuigen dat u naar de pedicure moet. U kunt zelf goed zien wanneer u hulp nodig heeft. Niemand hoeft zich te schamen voor zijn voeten, maar als je er iets aan kan doen, dan zou ik dat zeker aanraden. Stap dus over die drempel!

Klik hieronder voor meer informatie over
Intro - Waarom ? - Behandeling - Frequentie ?
Prijzen - Openingstijden - Kwaliteitsregister
Afspraak maken - Locatie - Route plannen


RondomSmall        Pasted Graphic         Partner van Voetencentrum Wender