Bij de eerste behandeling maak ik een inschatting van de toestand van uw voeten en geef ik aan met welke frequentie uw voeten minimaal behandeld zouden moeten worden.

Meestal ligt dat rond de 6 weken, soms vindt de klant 4 weken prettig, maar het is zelden langer dan 8 weken.

Bij het te lang uitstellen van een behandeling aan uw voet wordt het erg lastig voor mij, ik moet weer helemaal opnieuw beginnen en ik kan dan niet in korte tijd het werk afkrijgen op een manier die voor de klant en mij bevredigend is.

Dit probleem doet zich voor bij klanten die bij een eerste bezoek aankomen met probleemvoeten die te lang onbehandeld zijn geweest. Dat kost veel meer werk (en tijd) en ik zal de klant in zo'n geval een voorstel doen over de behandeling en de daaraan verbonden kosten. Ik zal dan ook een voorstel doen van wat een juiste behandel frequentie is en ik verwacht dan eigenlijk dat de klant daarin meegaat.

Het is als met het onderhoud van uw auto, doet u dat met regelmaat volgens het boekje, dan kost dat geld, maar waarschijnlijk bespaart u meer geld door het voorkomen van de grote problemen die ontstaan bij achterstallig onderhoud. Is de auto al wat ouder aan het worden dan moet er vaker gerepareerd worden en gaan de kosten omhoog, totdat u besluit om een nieuwe auto te kopen. En dan zie je dat de vergelijking tussen auto en voet niet meer opgaat, kunt u nog wel een nieuwe auto kopen, nieuwe voeten bestellen zit er echt niet in, u zal het er mee moeten doen voor de rest van uw leven.….

Het kan ook zijn dat er sprake is van een "makkelijke" voet met een klein "groot" probleem (bv. likdoorn) die met een eenmalige behandeling en een mogelijke vervolg check-up behandeling behandeld kan worden. Geen probleem.

Of u heeft eigenlijk heel gemakkelijke voeten, maar wilt toch genieten van een pedicure behandeling, ook geen probleem.

Het kan ook zijn dat u zelf denkt een gemakkelijke voet te hebben, maar dat u mij toch hoort zeggen dat dit niet zo is...

U kunt er in alle gevallen van op aan dat ik altijd eerlijk en duidelijk zal aangeven wat het beste voor de klant is en u mag er als klant op vertrouwen dat ik weet waar ik het over heb!


Klik hieronder voor meer informatie over
Intro - Waarom ? - Behandeling - Frequentie ?
Prijzen - Openingstijden - Kwaliteitsregister
Afspraak maken - Locatie - Route plannen

RondomSmall        Pasted Graphic         Partner van Voetencentrum Wender