Uitgangspunt bij alle behandelingen is dat uw voeten weer in goede conditie mijn salon verlaten. Ik houd van tevreden klanten.

Hoe ziet een behandeling eruit?

  • Ik knip uw nagels, werk uw nagelriemen bij en polijst de nagels zodat deze er weer verzorgd uitzien.
  • Ik verwijder overtollig eelt waar dat nodig is en zorg voor een verzorgd uiterlijk van de huid van uw voet.
  • Ik crème uw voet met een basismassage.
Bijzondere verrichtingen die afhankelijk van de situatie waarin de voet verkeert verricht worden als onderdeel van de standaard behandeling:
  • Likdoorns: ik zal deze verwijderen, maar afhankelijk van de ernst zou een vervolgbehandeling noodzakelijk kunnen zijn.
  • Kloven: ik zal deze zo veel mogelijk proberen te verwijderen, maar afhankelijk van de conditie van de voet zou een vervolgbehandeling noodzakelijk kunnen zijn.
  • Schimmelnagels / kalknagels: Helaas is het gemakkelijker om kalknagels te krijgen dan er weer van af te komen. Vaak wordt het niet onderkend door de klant, of er wordt te lang gewacht met ingrijpen. Als het er dan heel erg uitziet zou ik de klant willen adviseren om eerst eens een bezoekje te brengen aan de huisarts voor een speciale kuur. Een andere mogelijkheid is om een speciale laserbehandeling tegen kalknagels te ondergaan, zoek via internet hoe, wat en waar. Succes is in beide gevallen overigens niet gegarandeerd. Er bestaat geen wondermiddel, maar als u echt serieus van uw kalknagels af wilt dat kan dat alleen met heel veel geduld en toewijding, dat wil zeggen dat u elke dag speciale aandacht moet geven aan de hygiene van uw voeten en schoenen, elke dag uw nagels moet druppelen met een middel tegen kalknagels en regelmatig een bezoek moet brengen aan de pedicure (frequentie 4-6 weken) en dan nog zal het heel erg langzaam gaan. Er is geen snelle weg.
  • Ingroeiende nagels: ik knip uw nagels op speciale wijze en maak ruimte voor uw nagel om weer normaal "uit" te groeien.
  • Zwemmersexceem: ik zal de huid schoonmaken en loszittende velletjes verwijderen Dit kan in veel gevallen al voldoende zijn.
Ik zal in alle gevallen zo transparant mogelijk zijn over wat mogelijk is en wat meer tijd (en geld) kost, alles in goed overleg met u als klant.

Het spreekt voor zich dat klanten met Reumatische en Diabetische klachten conform de geldende richtlijnen behandeld worden.

U kunt bij mij ook terecht voor voetencrèmes en andere voetverzorgingsproducten, vraag erom bij uw bezoek!

Klik hieronder voor meer informatie over
Intro - Waarom ? - Behandeling - Frequentie ?
Prijzen - Openingstijden - Kwaliteitsregister
Afspraak maken - Locatie - Route plannen

RondomSmall        Pasted Graphic         Partner van Voetencentrum Wender